Muse - Madness

2012.08.20. - 22:42 Címkék: Muse Madness

Nem csak az Animal Collective lemezére vár(t)unk nagyon idén, az új Muse lemez hírére is felcsillantak a szemeink. Aztán jött a promóvideó és a lelkesedés alábhagyott. Semmi bajom a dubsteppel, amíg valaki otthon a négy fal között műveli. Nade egy szimfonikus-dubstep Muse...Az valljuk be, durva.

Ma megérkezett az új single a nemsokára megjelenő (és reményeink szerint mihamarabb kiszivárgó) Muse albumról. Ezt a 80-as évek diszkóira emlékeztető, gitárnyúzással kevert témát utoljára a U2 Pop-ján hallottuk, de már akkor sem szerettük. Úgy fair, ha a konzekvenciákat az album megjelenése után vonjuk le, mindenesetre csendben reménykedünk, hogy ez a szám képezze az összes dubstepet a lemezen.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása